Na panství s Jurgenem a Šárkou

Na panství s Jurgenem a Šárkou

Komunikace se Šárkou o svatebních přípravách a fotografování probíhala jen přes email, protože už dlouho žije s Jurgenem a jejich dvěma kluky v Holandsku. Mezinárodní svatbu připravovali v jedinečných prostorách Panství Velichov, které se nachází v překrásné přírodě Českého středohoří.


Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /www/doc/www.danielseiner.cz/www/wp-includes/wp-db.php on line 926
DSC_2444
DSC_2608
DSC_2570
DSC_2623

 

Už když jsem přijel a poznal jsem se se sympatickou Šárkou s jejím, neustále se smějícím Jurgenem, věděl jsem, že tyhle svatební fotky se povedou. I když jsem polovině svatebčanů z Holandska nerozumněl ani slovo, tak bylo lehké poznat, že z nich srší nadšení a dobrá nálada. Chvílemi jsem si připadal spíš jako na nějaké veselé, narozeninové párty, než na svatbě. V takhle příjemné atmosféře se mi fotografovalo naprosto skvělě a k dobrému výsledku pomohli i dva “raubíři”, kterým běhěm focení nesmělo nic uniknout. Až jim Šárka s Jurgenem brzy přidají dalšího brášku, tak se ve svém, společném životě určitě nudit nebudou. Přeji jim pevné nervy, sťastný život a stejný úsměv na tvářích, jaký měli v jejich svatební den.

Dítě na svatebním obřadu, panství VelichovVenkovní obřad, romantická svatba, panství Velichov
Romantické focení, nevěsta, ženich, venkovní obřad, panství VelichovRomantická svatba, panství Velichov