Blog

Test objektivů Sigma ART

Test objektivů Sigma ART

Tento víkend jsem měl mít focení v jihočeské lokaci, na které jsem se moc těšil, bohužel kvůli špatnému počasí jsme ho museli odložit. Jelikož se mě ale držela tvůrčí nálada a navíc jsem měl v brašně n ové objektivy Sigma Art od SIGMA-foto.cz, které jsem měl potřebu vyzkoušet, rozhodl jsem se narychlo svolat fotoakci na téma Motorky, které je mi velmi blízké.

Alice & Martin

Alice & Martin

Svatba Alice a Martina v jednom z nejstarších pražských kostelů byla neskutečně emotivní, krásná a doslova s pocitem přítomnosti boha. Střídání okamžiků s výbuchy smíchu i slzotvornou vážností zanechala ve všech přítomných emoce a nezapomenutelný zážitek na tento den.

Andrea & Jan

Andrea & Jan

To,že svatba Andrejky a Honzy bude nádherná, jsem věděl už na první schůzce s budoucí nevěstou. Když mi Andrejka začala vyprávět o tom jak chystají svatbu v přístavu, jak budou mít k dispozici loď, o Honzovi a jeho zálibě v renovaci starých Fordů Mustang,….tak se mi prostě rozbušilo srdce a v hlavě zněla jediná věta “ tuhle svatbu chci fotit „.

Lucie & David

Lucie & David

Na focení svatby Lucky a Davida rozhodně nezapomenu :-D A myslím, že ani parta rybářů, která nevypadala zrovna nadšeně, když jsme přijeli fotit přes jejich závoru, k jejich soukromému rybníku v doprovodu družiček, zásobou šampaňského, hudby a smíchu.

Marie & Lukáš

Marie & Lukáš

Já ani nevím jak svatbu Marušky a Lukáše popsat, protože při vzpomínkách na ni a i při úpravách fotek se mi na tváři tvořil neustále úsměv a je tu i teď, při vkládání tohoto příspěvku.