Tak trochu jiný Silvestr

Tak trochu jiný Silvestr

Ze zažitých představ o průběhu silvestrovských oslav mě vyvedl telefonát, ve kterém se mě mužský hlas na druhé straně zeptal “ Dobrý den, máte nějaký program na Silvestra? „. Tato otázka mě zarazila, protože se mi okamžitě vybavily v mysli láhve s alkoholem, konfety, přátelé, hudba a proto jsem nechápal jak se někdo cizí může na něco takového vůbec ptát. Druhá otázka, která mě odzbrojila totálně zněla “ Chtěli bychom od vás nafotit naší svatbu na kadǎnském zimním stadionu, máte čas? „.

Těchto pár informací během několika vteřin ve mě vyvolaly výzvu a to je něco pro mě. Okamžitě se mi v hlavě začaly promítat snímky, které by se daly vytvořit a během toho jsem si začal domlouvat schůzku se snoubenci Viktorem a Veronikou.
Po několika minutách našeho setkáni si dovolím řict, že jsme si tzv. všichni padli do oka a probrali i spoustu věcí, které se svatbou neměly mnoho splečného.


Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /www/doc/www.danielseiner.cz/www/wp-includes/wp-db.php on line 926
Silvestr
DSC_0962
DSC_6627
DSC_6383

V den D byla opravdu, ale opravdu velká zima a čekání na příjezd nevěsty nebylo nic příjemného, ale to jsem ještě netušil jak je v hale zimního stadionu. Každopádně vidět nevěstu se ženichem, jak se přezouvají na trestné lavici do bruslí, nebo svatebčany, jak se smějí na střídačce a vzájemně se zahřívají kolující placaticí stojí opravdu za to. Svatební obřad s teplotou pod bodem mrazu byl ale neskutečne milý a veselý, přesně tak jak to vyzařovalo z novomanželů a svatebčanů. Já prostě tu spokojenou atmosféru a emoce při svatbách miluji a proto se chci i s vámi podělit o ten zážitek na několika snímcích, které jsem pořidil na zimním stadiónu v Kadani a pod hradbami města Kadaň. Samotné fotografováni probíhalo ve velmi příjemné atmosféře, postprodukce fotografií jde díky tomu také mnohem lépe a velká spokojenost Viktora a Veroniky z výsledných fotografií zřejmě vedla k tomu, zě i nadále jsme v kontaktu a rádi se vždy sejdeme na kus řeči v kavárně.

Silvestrovské focení, svatba na stadionu