Co na sebe při těhotenském focení?

Co na sebe při těhotenském focení?

Takovou otázku slyším od budoucích maminek nejčastěji a nejjednodušší odpovědí by bylo „nic“, ale samozřejmě chápu pocity ženy, která si v takovém období připadá strašně veliká a mnohdy se stydí, nebo přinejmenším cítí divně u běžného focení, natož u těhotenského.

Těhotenské focení, anděl

Milé, budoucí maminky, opravdu se nemusíte ničeho obávat. Těhotenské fotografie vám dělám jak se říká „ na míru „ a s citem k vaší osobnosti. Dokážu je nasvítit tak, aby jste neměli na výsledné fotografii ani špetku pochybností o kráse vašeho těla a bříška.

Pokud patříte ke stydlivým typům, určitě vás nebudu v ateliéru nutit k obnažování těla, nebo částí, které nechcete ukázat. Pro tento typ fotografie je nejdůležitější zvýraznit krásu vašeho bříška, proto doporučuji si na sebe vzít například pohodlné, klidně i o několik čísel větší džíny, nebo jiné kalhoty s rozepínáním. K nim je ideální bílá halenka, nebo košile taktéž s rozepínáním. Krásné fotografie vzniknou i v přiléhavých šatech pestré barvy. Pokud si nejste jisté výběrem oblečení, vezměte si sebou klidně kufr plný vašich oblíbených věcí a rád vám s výběrem před fotografování pomohu a poradím.

Pro spoustu budoucích maminek je při fotografování velkou oporou partner, nebo kamarádka. Neváhejte a vezměte je klidně sebou, z vlastní zkušenosti vím, že pak díky tomu vznikají mnohem uvolněnější a krásnější fotografie jak se můžete podívat tady


Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /www/doc/www.danielseiner.cz/www/wp-includes/wp-db.php on line 926
DSC_0011
DSC_0017
DSC_0021
DSC_0034cb